2015. február 8., vasárnap

Bevezetés

 Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy elkezdek írni egy Larry fanfictiont, amiben inkább az érzelmeken és nem a testiségen van a hangsúly. A történet egy zombiapokalipszis közepén játszódik és egy, a The Walking Dead-éhez hasonló világra épül. Ez abban nyilvánul meg leginkább, hogy nem nagyon szeretem a "zombi" szót, ezért inkább a sorozatból ismert "járkáló" kifejezést használom. A morbid részeket nem részletezem, szóval nem lesz túl véres. A középpontban Harry és Louis áll, de később a többi srác is fel fog tűnni, és természetesen sok általam kitalált karakter is szerepet kap majd. Remélem lesznek páran, akik olvassák, hogy legyen motivációm a befejezéséhez:D Minden kommentnek és visszajelzésnek nagyon örülök :)

Louis Tomlinson pillanatok alatt egyedül találja magát ebben a sötét, kegyetlen és veszélyes világban. Már kezdi feladni az életet, mikor a sors összehozza egy magának való túlélővel. Miután megmenti egy csapat élőholttól, Harry csatlakozik hozzá, hogy együtt próbáljanak meg eljutni a legközelebbi városba újratölteni a készleteiket. Louis kétségbeesetten kapaszkodik az idegenbe, aki végre kiránthatná őt a magányából, de Harry megfogadta, hogy többet nem enged közel magához senkit, mert már belefáradt abba, hogy elveszíti a számára fontos személyeket. A kalandos út során azonban akaratukon kívül is közel kerülnek egymáshoz. Vajon Harry képes lesz magára hagyni Louist, miután törlesztette adósságát és eljuttatta őt a városba?

2 megjegyzés:

  1. nekem nagyon bejön :D imádom a zombis töriket és Larryvel sincs semmi bajom ;) szóval siess a kövivel én várom :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon örülök, hogy érdekel :) hamarosan felteszem az 1. fejezetet, remélem a továbbiakban is tetszeni fog:D köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés